Totaal bouw

Wij bieden een complete service en maatwerk

Bouw diensten overzicht

Verbouwen

ABBA zonwering en Wooninrichting Totaalbouw is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Heeft u behoefte aan het vernieuwen van uw woning of pand of wilt u juist meer ruimte creëren? Met een verbouwing kunt u uw huidige pand aanpassen zodat het beter aansluit op uw wensen. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht bij zowel grote als kleine verbouwingen.

 

Huis verbouwen

Het verbouwen van uw woning kan dan uw wooncomfort enorm vergroten. U kunt uw huis bijvoorbeeld moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer. Ook kunt u onder andere meer licht en ruimte in uw woning creëren. Bij ABBA zonwering en Wooninrichting Totaalbouw helpen wij u bij het verwezenlijken van uw droomwoning. Of het nu gaat om kleine of grote verbouwingen; wij denken met u mee.

Bedrijfspand verbouwen

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat uw bedrijfspand de juiste uitstraling heeft. Het kan zijn dat uw wensen met de jaren veranderen of u wilt meer ruimte realiseren voor uw groeiende bedrijf. Dan kan het verbouwen van uw bedrijfspand dé oplossing zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. ABBA zonwering en Wooninrichting Totaalbouw heeft jarenlange ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden. Geen klus te groot of te klein. U kunt voor elke verbouwing bij ons terecht.

 

Reviews


Wat klanten over ons zeggen

Reijnoud van der Niet
Reijnoud van der Niet
2023-11-01
Een mooie PVC vloer besteld en trapbekleding. Vriendelijk geholpen. Echter heeft de ingehuurde persoon die de trap kwam bekleden de net geverfde trap en net gestucte muur beschadigd met zijn mes. Ook de heren die de vloer hebben geplakt hebben met het mes in de reeds geplakte vloer gesneden. Dit meerdere malen met foto's per mail en in Whatsapp aan ABBA zonwering en Wooninriching gemeld. Maar ik had al betaald wordt er niet meer gereageerd.
Weep
Weep
2023-10-23
Wederom heeft ABBA een goede prestatie geleverd voor het aanbrengen van raambekleding in de douche en 2 ramen in onze dakkapel. Vorig jaar heeft ABBA ook een speciaal op maat gemaakte zonwering geleverd op de lessenaarsramen op onze aanbouw tot zeer grote tevredenheid.
Margreet Dijk
Margreet Dijk
2023-09-05
Zijn erg tevreden over de rolluiken die bij ons geplaatst zijn
Monique Schneider
Monique Schneider
2023-07-06
ABBA Zonwering heeft bij ons sunscreens, hordeuren en raamhorren geplaatst. Ab reageerde snel op de offerte-aanvraag, kwam langs om alles goed door te spreken en hielp ons bij het maken van keuzes. De plaatsing gebeurde netjes en vakkundig. In het hele traject werden afspraken uitstekend nagekomen, en was het contact erg prettig en snel via Whatsapp. Heel tevreden!
Ron van Zanten
Ron van Zanten
2023-06-05
Bij Abba screens besteld , kon heel snel geleverd worden. Afspraken worden nagekomen . Vandaag opgehangen, werkt super .Blij mee. Goed werk geleverd 👍
Brigit Hassing
Brigit Hassing
2023-06-03
Vertrouwd, vriendelijk, leveren kwaliteit en denken goed mee. Zeker aan te bevelen en wij zijn heel blij met onze zonwering op zonne-energie! Geen gaten in de hardhouten kozijnen!! Dank Ab
Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?