Aanbiedingen

Somfy TaHoma® switch: €245,00

PRODUCTBESCHRIJVING

De TaHoma Switch van Somfy is de eerste slimme bediening om je apparaat centraal te verbinden en te bedienen. Een perfecte oplossing voor een slim huis!

TaHoma Switch maakt het mogelijk om onder andere rolluiken en zonwering in en om het huis aan te sturen, vanaf waar ook ter wereld.

  • Met een simpele druk op de knop of bediening via de app en daarnaast de mogelijkheid tot spraakbediening, biedt TaHoma Switch een gebruiksvriendelijke en schaalbare oplossing voor smart homes.

  • TaHoma Switch bedient de belangrijke apparatuur in huis van Somfy en belangrijke partnermerken (zonwering, luiken, poorten, ramen, verwarming, verlichting, camera’s, alarmsystemen en meer) voor meer veiligheid, meer energie-efficiëntie en meer comfort, elke dag weer.

  • Dankzij de automatische integratie van de io-homecontrol-, RTS- en Zigbee 3.0-protocollen, en ook de compatibiliteit met de cloud, is TaHoma Switch een evolutieve oplossing, waarmee mensen apparatuur naar wens kunnen toevoegen.

  • Eenvoudig te plaatsen omdat hij verbinding maakt met je wifi-netwerk, wat betekent dat je hem overal in huis kunt plaatsen.

  • TaHoma Switch is compatibel met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit, wat de gebruikerservaring verbetert met spraakbesturing.

  • Twee fysieke bedieningsknoppen aan de bovenkant voor scènes.

Somfy geeft op alle producten waaronder; motoren, bedieningen (m.u.v. batterijen) en consumenten besturingen, 5 jaar fabrieksgarantie.

Somfy hand- en wandzenders bestelt u snel en voordelig bij Sunstyle Zonwering, plaats het product in uw winkelwagen om dit te bestellen. Via onderstaande formulier kunt u de Tahoma bestellen en de prijs is inclusief installeren door een van onze monteurs. 

B4000 Knikarmscherm: €1200,-

1 stuk Showroom B4000 Knikarmscherm 350 cm x 300 cm
Bediening: Elektrisch
Type bediening: Afstandsbediening 
Kleur kast: Antraciet
Kleur doek: Gestreept bruin/wit

Showroom Wilms/Hawai €900,-

Knikarmscherm 320 cm x 200 cm
Bediening: Handbediening
Type bediening: Slinger
Kleur kast: Wit
Kleur doek: Gestreept wit/geel

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Reijnoud van der Niet
Reijnoud van der Niet
2023-11-01
Een mooie PVC vloer besteld en trapbekleding. Vriendelijk geholpen. Echter heeft de ingehuurde persoon die de trap kwam bekleden de net geverfde trap en net gestucte muur beschadigd met zijn mes. Ook de heren die de vloer hebben geplakt hebben met het mes in de reeds geplakte vloer gesneden. Dit meerdere malen met foto's per mail en in Whatsapp aan ABBA zonwering en Wooninriching gemeld. Maar ik had al betaald wordt er niet meer gereageerd.
Weep
Weep
2023-10-23
Wederom heeft ABBA een goede prestatie geleverd voor het aanbrengen van raambekleding in de douche en 2 ramen in onze dakkapel. Vorig jaar heeft ABBA ook een speciaal op maat gemaakte zonwering geleverd op de lessenaarsramen op onze aanbouw tot zeer grote tevredenheid.
Margreet Dijk
Margreet Dijk
2023-09-05
Zijn erg tevreden over de rolluiken die bij ons geplaatst zijn
Monique Schneider
Monique Schneider
2023-07-06
ABBA Zonwering heeft bij ons sunscreens, hordeuren en raamhorren geplaatst. Ab reageerde snel op de offerte-aanvraag, kwam langs om alles goed door te spreken en hielp ons bij het maken van keuzes. De plaatsing gebeurde netjes en vakkundig. In het hele traject werden afspraken uitstekend nagekomen, en was het contact erg prettig en snel via Whatsapp. Heel tevreden!
Ron van Zanten
Ron van Zanten
2023-06-05
Bij Abba screens besteld , kon heel snel geleverd worden. Afspraken worden nagekomen . Vandaag opgehangen, werkt super .Blij mee. Goed werk geleverd 👍
Brigit Hassing
Brigit Hassing
2023-06-03
Vertrouwd, vriendelijk, leveren kwaliteit en denken goed mee. Zeker aan te bevelen en wij zijn heel blij met onze zonwering op zonne-energie! Geen gaten in de hardhouten kozijnen!! Dank Ab
Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?