Akoestische wandpanelen

Zorgvuldig ontworpen om het geluidsniveau in jouw kamer te verlagen.

Vind je het moeilijk om te horen wat mensen zeggen door slechte akoestiek? Problemen met slechte akoestiek zijn in veel ruimtes een groot probleem, maar met een lamellenwand of -plafond creëer je een fijne akoestische sfeer voor jezelf en de mensen om je heen.
Geluid bestaat uit golven. Wanneer deze geluidsgolven harde oppervlakken raken, zal dit terug de ruimte in worden gekaatst en ontstaat er nagalm. De akoestische panelen breken en absorberen de geluidsgolven wanneer deze het vilt en de lamellen raken. Zo wordt voorkomen dat het geluid weerkaatst in de kamer, wat uiteindelijk galm elimineert.

Offerte aanvragen voor akoestische wandpanelen
Voor een warme en stijlvolle uitstraling aan uw interieur

ABBA zonwering en Wooninrichting biedt u hoogwaardige akoestische houten panelen voor een warme en stijlvolle uitstraling aan uw interieur. De panelen zijn eenvoudig te bewerken/monteren en zijn gemakkelijk toe te passen in uw woning, bedrijf, restaurant of een collegezaal.
De akoestische houten panelen zijn gemaakt van duurzame materialen. Het gerecycled hout is FSC-gecertificeerd en het vilt is gemaakt van gerecycled plastic uit de zee. Dit zorgt ervoor dat geluidsgolven worden geabsorbeerd en de galm verdwijnt (geluidsklasse A).
De kant-en-klare akupanelen zijn gemakkelijk te bevestigen aan uw wand of plafond. Deze stijlvolle aanvulling op je interieur zorgt voor dé ultieme combinatie van design, akoestiek en duurzaamheid wat samenkomt in één product. De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos!
Heeft u vragen, neem gerust kontakt op voor advies of een vrijblijvend offerte. 

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Reijnoud van der Niet
Reijnoud van der Niet
2023-11-01
Een mooie PVC vloer besteld en trapbekleding. Vriendelijk geholpen. Echter heeft de ingehuurde persoon die de trap kwam bekleden de net geverfde trap en net gestucte muur beschadigd met zijn mes. Ook de heren die de vloer hebben geplakt hebben met het mes in de reeds geplakte vloer gesneden. Dit meerdere malen met foto's per mail en in Whatsapp aan ABBA zonwering en Wooninriching gemeld. Maar ik had al betaald wordt er niet meer gereageerd.
Weep
Weep
2023-10-23
Wederom heeft ABBA een goede prestatie geleverd voor het aanbrengen van raambekleding in de douche en 2 ramen in onze dakkapel. Vorig jaar heeft ABBA ook een speciaal op maat gemaakte zonwering geleverd op de lessenaarsramen op onze aanbouw tot zeer grote tevredenheid.
Margreet Dijk
Margreet Dijk
2023-09-05
Zijn erg tevreden over de rolluiken die bij ons geplaatst zijn
Monique Schneider
Monique Schneider
2023-07-06
ABBA Zonwering heeft bij ons sunscreens, hordeuren en raamhorren geplaatst. Ab reageerde snel op de offerte-aanvraag, kwam langs om alles goed door te spreken en hielp ons bij het maken van keuzes. De plaatsing gebeurde netjes en vakkundig. In het hele traject werden afspraken uitstekend nagekomen, en was het contact erg prettig en snel via Whatsapp. Heel tevreden!
Ron van Zanten
Ron van Zanten
2023-06-05
Bij Abba screens besteld , kon heel snel geleverd worden. Afspraken worden nagekomen . Vandaag opgehangen, werkt super .Blij mee. Goed werk geleverd 👍
Brigit Hassing
Brigit Hassing
2023-06-03
Vertrouwd, vriendelijk, leveren kwaliteit en denken goed mee. Zeker aan te bevelen en wij zijn heel blij met onze zonwering op zonne-energie! Geen gaten in de hardhouten kozijnen!! Dank Ab
Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?