Jaloezieën

Een oplossing voor ieder raam

De jaloezieën van Hout en aluminium van ABBA zonwering worden uitsluitend gemaakt van de beste kwaliteit waarbij de dikte van de lamel cruciaal is. De lamellen van hout collectie zijn maar liefst 2.5 mm dik. Wilt u zelf de kwaliteit van onze jaloezieën ervaren dan kunt u vrijblijvende een afspraak maken met een van onze adviseurs zodat hij u bezoekt thuis en samen de jaloezieën kunt bekijken. Voor een afspraak kunt u bellen naar 085 0605425. U kunt uw vraag ook stellen via aanvraagformulier.  

 

Offerte aanvragen voor uw jaloezieën
Houten jaloezieën op maat

Laat de natuur binnen in uw interieur. Kies voor warme en luxe houten horizontale jaloezieën van ABBA zonwering. We gebruiken enkel duurzaam, FSC-gecertificeerd hout van de beste kwaliteit. Zo garanderen we u oneindig genot van uw raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet.
Daarnaast zorgt de keuze van ons hout ook voor akoestisch en thermisch comfort door het sterke isolatievermogen.
De mogelijkheden voor uw houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur en lamelbreedte helemaal af op uw interieur.

Aluminium jaloezieën

Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar u weet niet welke soort raambekleding het meest voor u geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit u altijd goed. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig, zijn de perfecte oplossing voor ieder raam, verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud en zijn iets voordeliger dan hout jaloezie.

 

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Reijnoud van der Niet
Reijnoud van der Niet
2023-11-01
Een mooie PVC vloer besteld en trapbekleding. Vriendelijk geholpen. Echter heeft de ingehuurde persoon die de trap kwam bekleden de net geverfde trap en net gestucte muur beschadigd met zijn mes. Ook de heren die de vloer hebben geplakt hebben met het mes in de reeds geplakte vloer gesneden. Dit meerdere malen met foto's per mail en in Whatsapp aan ABBA zonwering en Wooninriching gemeld. Maar ik had al betaald wordt er niet meer gereageerd.
Weep
Weep
2023-10-23
Wederom heeft ABBA een goede prestatie geleverd voor het aanbrengen van raambekleding in de douche en 2 ramen in onze dakkapel. Vorig jaar heeft ABBA ook een speciaal op maat gemaakte zonwering geleverd op de lessenaarsramen op onze aanbouw tot zeer grote tevredenheid.
Margreet Dijk
Margreet Dijk
2023-09-05
Zijn erg tevreden over de rolluiken die bij ons geplaatst zijn
Monique Schneider
Monique Schneider
2023-07-06
ABBA Zonwering heeft bij ons sunscreens, hordeuren en raamhorren geplaatst. Ab reageerde snel op de offerte-aanvraag, kwam langs om alles goed door te spreken en hielp ons bij het maken van keuzes. De plaatsing gebeurde netjes en vakkundig. In het hele traject werden afspraken uitstekend nagekomen, en was het contact erg prettig en snel via Whatsapp. Heel tevreden!
Ron van Zanten
Ron van Zanten
2023-06-05
Bij Abba screens besteld , kon heel snel geleverd worden. Afspraken worden nagekomen . Vandaag opgehangen, werkt super .Blij mee. Goed werk geleverd 👍
Brigit Hassing
Brigit Hassing
2023-06-03
Vertrouwd, vriendelijk, leveren kwaliteit en denken goed mee. Zeker aan te bevelen en wij zijn heel blij met onze zonwering op zonne-energie! Geen gaten in de hardhouten kozijnen!! Dank Ab
Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?