Gordijnen

Een oplossing voor ieder raam

Het Duitse familiebedrijf JAB Anstoetz is internationale marktleider op het gebied van interieurstoffen. Met meer dan 70 jaar ervaring en verkooppunten in meer dan 80 landen over de hele wereld kunt u niet meer om het merk heen. JAB stoffen staan bekend om de hoge kwaliteit en luxe uitstraling.

GORDIJNEN EN VOILES
GEEF UW KAMER EEN FEEL-GOOD SFEER

Met gordijnen of voiles kun je elke leefruimte verfraaien. Als privacybescherming in uw slaapkamer of voor elegante zonwering in de woonkamer is één ding zeker: uw uitzicht uit de ramen is individueel en elk uitzicht is verrijkt. Onze selectie omvat fascinerende decoratiestoffen en voiles in een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen en kleuren. Casual, extravagant, industrieel of glamour, vul uw inrichtingsstijl aan met bijpassende patronen, motieven of effen stoffen op de ramen. Laat je inspireren door onze producten.

Doorzichtig

Semi-transparante gordijnen filteren het binnenkomende licht en brengen discrete privacy, terwijl transparante gordijnen volledig zijn gewijd aan het decoratieve aspect. De behoefte aan lichtinval en privacy hangt af van uw eigen voorkeur.

Ondoorzichtig

Een ondoorzichtig gordijn bestaat uit een lichtdoorlatende decoratiestof. Ze zijn niet alleen decoratief en dragen bij aan de sfeer van de ruimte, maar vervullen ook de wens om op de juiste momenten ongestoord te zijn. Als je ’s avonds het licht aandoet, blijven nieuwsgierige ogen buiten. 

Offerte aanvragen voor buitenzonwering

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

Reijnoud van der Niet
Reijnoud van der Niet
2023-11-01
Een mooie PVC vloer besteld en trapbekleding. Vriendelijk geholpen. Echter heeft de ingehuurde persoon die de trap kwam bekleden de net geverfde trap en net gestucte muur beschadigd met zijn mes. Ook de heren die de vloer hebben geplakt hebben met het mes in de reeds geplakte vloer gesneden. Dit meerdere malen met foto's per mail en in Whatsapp aan ABBA zonwering en Wooninriching gemeld. Maar ik had al betaald wordt er niet meer gereageerd.
Weep
Weep
2023-10-23
Wederom heeft ABBA een goede prestatie geleverd voor het aanbrengen van raambekleding in de douche en 2 ramen in onze dakkapel. Vorig jaar heeft ABBA ook een speciaal op maat gemaakte zonwering geleverd op de lessenaarsramen op onze aanbouw tot zeer grote tevredenheid.
Margreet Dijk
Margreet Dijk
2023-09-05
Zijn erg tevreden over de rolluiken die bij ons geplaatst zijn
Monique Schneider
Monique Schneider
2023-07-06
ABBA Zonwering heeft bij ons sunscreens, hordeuren en raamhorren geplaatst. Ab reageerde snel op de offerte-aanvraag, kwam langs om alles goed door te spreken en hielp ons bij het maken van keuzes. De plaatsing gebeurde netjes en vakkundig. In het hele traject werden afspraken uitstekend nagekomen, en was het contact erg prettig en snel via Whatsapp. Heel tevreden!
Ron van Zanten
Ron van Zanten
2023-06-05
Bij Abba screens besteld , kon heel snel geleverd worden. Afspraken worden nagekomen . Vandaag opgehangen, werkt super .Blij mee. Goed werk geleverd 👍
Brigit Hassing
Brigit Hassing
2023-06-03
Vertrouwd, vriendelijk, leveren kwaliteit en denken goed mee. Zeker aan te bevelen en wij zijn heel blij met onze zonwering op zonne-energie! Geen gaten in de hardhouten kozijnen!! Dank Ab
Floris Naaijkens
Floris Naaijkens
2023-05-30
Deze heren hebben fantastisch werk geleverd. Ze waren in staat redelijk snel een afspraak te maken, wat al heel wat is in deze tijd. En vervolgens hebben ze het vlot en keurig geïnstalleerd. En dat tegen een zeker concurrende prijs! Ik ben er zeer positief over.
J Soerotaroeno
J Soerotaroeno
2023-05-29
Wij hebben rolluiken besteld. En ze zijn geplaatst. Wij zijn er heel blij mee. Keurig geplaatst. Wij hebben pas weer een ander bestelling gedaan. Nu een hor voor onze schuifpui besteld. ABBA zonwering zeker aanbevelen.
Eric De Groot
Eric De Groot
2023-05-15
Erg tevreden over snelheid van offerte. De plaatsing van het uitvalscherm ging snel en vakkundig. Aanrader !!

Hier om u te helpen en te adviseren

Wist je dat je met ons kan chatten via WhatsApp?

Chat met ons
1
Advies nodig?
Hallo,

Kunnen wij u helpen?